شکایت بابت ایجاد مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من پرستارم وشوهرم مهندسه فردی در همسایگی بود از بیست سال پیش که پسرش به روش های مختلف از شوهرم استفاده میکرد وازش پول قرض میگرفت ومیگفت سر یه پروژه کار میکنم که به بهره برداری رسید جبران میکنم تا اینکه شوهرم باز نشسته شد چون من همش سرکار بودم دوسال قبل یک روز ماشین مون نیاز پیدا کردیم بفروشیم که باز پسر همسایه با التماس برای یک هفته 100 میلیون از پول ماشین رو گرفت اما یک هفته ای برنگردون چون پس نداد شوهرم بهم گفت سرکارم هم چون وام گرفته بودم مشکل پیدا کردم وپسرش پیش همکارام اعتراف کرد که بلی من از اینا قرض گرفتم و تا دوماه پولشون رو پس میدم اما باز نداد واز چند نفر دیگر هم قرض گرفته وچک ضمانت شوهرم داده تا اینکه طلبکاراش دم در ما اومدن به خاطر ضمانت چک شوهرم رو برگشت زدن با شوهرم دوبار به درب منزل مادرش رفتم وبا آیفون به مادرش گفتم به پسرتون بگید بیادودر ایستگاه اتوبوس سر کوچه گفتیم پول مردم رو بده حساب مارو بسته شده باز فایده نداشت ویکبارهم ازصاحبخانه اش پرسیدم گفت منزل نیستن وبرگشتم وحال از من خواهرش که منزلش جداس شکایت کرده که ایجاد مزاحمت میکنم من باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم هر ادعایی نیازمند ارایه ی دلیل است و کسی که شکایت کرده باید اثبات کند شما قصد مزاحمت داشته اید اما به هر حال اگر مراجعه ای به آنجا داشته اید،مدارکی فراهم کنید که برای مطالبه ی طلب به آنجا رفته بودید.