فرستادن عکس های مستهجن در تلفن

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر آقای من ی آگهی تو دیوار دیدم ک زده بود ب ی خانم مجرد برای آشپزی زیر 35سال سن داشته باشد نیازمندم
خب بعدش بهش پیام دادم تا اینکه آقای حقوق خوب رو پیشنهاد دادن و گفتن ک ساعت کاری از ساعت 5بعد ازظهر تا 8صب می‌باشد
خودشون مجرد و 23سال سن دارد و منزلش ی خوابس
و عکس خودشونو فرستادن همراه با شماره موبایل آیا میتونم بدلیل بیناموسی ازشون شکایت کنم ؟!!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر از خودشون عکس های مستهجن و... فرستاده باشن میتونید شکواییه تنظیم کنید. اگر سوال دیگه ای دارید در خصوص جزییات ثبت شکایت میتونید تماس بگیرید