سلام من چند سالی پول نزول کردم وماهانه درصدش میزدم

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چند سالی پول نزول کردم وماهانه درصدش میزدم اما حالا به خاطر بیکاری وزیاد شدن درصد ش که حدود 40 میلیون میشه واسه 560 میلیون خودمم زور بزنم ماهانه 10 میلیون کار میکنم الانم موندم دو برابر پول سفته دادم تا امروز درصدش زدم به کارت خودش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی با حصول شرایطی اگر ادله محکمی دارید بابت ربا و میزان پرداختی شما و مبلغ دریافتی حسابها مشخص است ، و شما برای گرفتن پول اضطرار داشتید می توانید با حصول شرایطی شکایت کیفری ربا نمایید و نیز طی دادخواست استرداد سفته ضمانی را بخواهید که اثبات همه این موارد بر عهده شما است .موفق باشید