مطالبه وجه و خیانت در امانت منشی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک منشی داشتم یک ساله بیشتر پول اموزشگاه زبان رو ریخته به حساب خودش و من تازه فهمیدم پرینت حسابشو گرفتم 500 میلیون ریختن حسابش الان که میگم بدش میگه پول مشتری ها ناخنکاریم میتونم شکایتشو کنم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر مدارک و مستندات دارید میتونید به دلیل خیانت در امانت شکایت کنید. جزییات بیشتر و سوالات دیگر رو پیشنهاد میکنم تماس تلفنی داشته باشید بیشتر بهره مند خواهید شد