آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، دختر و پسر هر دو 20 ساله ، دانشجو و شاغل ، عاشق هم و موافق ازدواج هستند اما پدرِ دختر ، بخاطر اصرار زیاد پسر برای ازدواج و گفتگوی مجازی آنها با یکدیگر در تلگرام ، قصد شکایت دارد ، آیا چنین شکایتی میتواند به ثمر برسد؟ نکته: پدر دختر ، سپاهی هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر می تواند به استناد پیامک ها و تماس هایی که صورت گرفته به جرم مزاحمت تلفنی شکایت نماید البته این شکایت را خود دختر باید مطرح نماید