اجرت المثل ایام تصرف زمین

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام

خانواده پدری من در سال 1387 میزان 5500 متر زمین را محکوم پرداخت به پسر عموی خودشدند
حال پسر عمو 3000 متر زمین تحویل گرفت و حالا بعد از 15 سال خواهان مابقی آن است که درتصرف ماست

آیا جریمه نقدی شامل حال ما می شود ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز. شما جریمه نخواهید شد نهایتا محکوم به پرداخت اجرت المثل ایام تصرف بشید یک مبلغی است معادل اجاره عرفی ماهیانه زمین. در خصوص شکایت و دفاعیات احتمالی هم اگر سوال داشتید تماس بگیرید بیشتر درک موضوع میشه. موفق باشید