مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ملکی خریدیم و از تاریخ تحویل ملک هشت کال بعد ب دلیل عدم تخله و تحویل ملک شکایت اجرت المثل و خسارت قراردادی و و... کردیم و بعد از فریستادن اظهار نامه شکایت کردیم و بعد از شکایت مالک قبلی ملک را تخلیه و کلید رو ب بنگاه تحویل داد ولی الان دادگاه سکایت ما رو رد کرد و گفت که کلید دست بنگاه هست خب الان این هشت ماه ما چی میشه چکار باید بکنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید و دلیل تصرف را از زمان تحویل کلید به املاک ملاک عمل قرار دهید