طرح شکایت ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما در یک خانه ی همکف در کوچه ای شلوغ زندگی میکنیم بطوری که بچه های همسایه از صبح تا شب در کوچه مشغول سر و صدا و زدن محکم توپ به در خانه و دیوارهایمان هستند بارها درمورد ازار ها به والدینشان تذکر دادیم اما افاقه نکرد و همچنان به آزارهای خود ادامه میدهند از شما که این نوشته را می بینید خواهشمندم با راهنمایی تان ما را از این جهنم نجات دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ شما میتوانید شکایتی با عنوان ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت علیه همسایگان مطرح کنید.