شکایت بابت کلاهبرداری از طریق فروش وام

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
بنده از طریق اینستاگرام با شخصی اشنا شدم گفت برات وام میگیرم اول ازم مدارک شناسایی خواست بعد کپی برابر اصل مدارک بعد گفت یه گواهی امضا به اسم یه شرکت بگیرم اینا تکمیل کردم بعد 10 میلیون ازم پیش پرداخت خواستن واریز کردم بعد چند روز گفت کارکرد حسابتون پایینه دو تا سه تا فیش واریزی جعلی به حسابم برام فرستاد بعد گفت پول دوتا از این فیش هارو بزن تا غروب پولشون میشینه به حسابت بنده واریز،کردم ولی پول نیومد بعدش گفت 15 اسفند از بانک مهر باهات تماس میگیرن واسه تکمیل مدارک و واریزی دیگه جواب تلفنم را ندادن .
ایا میتونم ازشون شکایت کنم از اونایی که پول به حسابشون زدم و این اقا که ازش فقط شماره تلفن و ایدی تلگرام و واتساپ ازش دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی دایر بر کلاهبرداری ازطریق انجام امور وام و.. علیه ایشان مطرح نمایید ومستندات را ضمیمه نمایید تا وی وکسانی که پول به حسابشان واریز شده دستگیر شوند .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید