منظور از ابطال سند چاپی چیست ؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یک رای ابطال سندگرفتم که قطعیت یافته مراحل آن تا ابطال آن دردفترخانه انجام شده الان که برای گرفتن سند سهم الارث مراجعه کردیم گفتن ابطال سند چاپی بایدانجام میشده نامه به دادگاه زدن دادگاه هم درجواب گفتن باید دادخواست ابطال سندچاپی داده شوداگر نخواهیم باتوجه به طولانی شدن پروسه دردادگاه دادخواست بدیم تکلیف سند وقطعیت رای چی میشه ؟آیاراه دیگری هست ؟الان تکلیف سند برای فروش ملک چی میشه ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کار بر گرامی سابقه پرسش شما مورد بررسی قرار گرفت پرسش شما چندین مرتبه در سایت مطرح شده و همکاران محترم نیز نظرات خویش را ابراز نموده اند ولیکن جهت دریافت پاسخ صائب و صحیح نیاز به بررسی دادنامه صادره است ، چنانچه شما حکم به اعلام بطلان سند گرفته باشید ادارات ملزم به اجرای مفاد دادنامه هستند و با اعلام بطلان سند از سوی دادگاه موجبی بر ای طرح مجدد خواسته وجود ندارد. لذا پیشنهاد میگردد ابتدا مدارک و مستندات خویش اعم از دادخواست ابتدایی و دادنامه صادره را به روئیت وکیل برسانید تا امکان مشاوره اصولی فراهم گردد.