شکایت خیانت در امانت و‌انتقال ملک‌بنام‌خود

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با شوهرم به اختلاف خوردم کلن اعتیاد داشته ازاول شاهدم هست خودم خیاط بودم کارکردم هیچ خونه به نام نداشته کل زندگیش یه خونه 60متری داشتیم به نام خودم بودفروختم یه 70متری گرفتیم اینم به نام خودمه پرینت بانکی میگیرم گه خونوادم پول دادن من این خونه دومیو خریدم حالا شکایت خیانت درامانت کرده میتونه خونه رو بگیره
شیشه هروئینم میکشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص شکایت خیانت در امانت اول باید دید مشمول مرور زمان شده یا خیر و‌اینکه ایشان علم‌به انتقال مال داشته و پس از چند مدت شکایت کردن با توجه به نوع شکایتی که از شما خواهند کرد راههایی برای دفاع وجود دارد