ایرادضرب وجرح عمدی به شخص

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در خانه مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام می‌توانم شکایت کنم!؟ چه‌ حقوقی دارم‌!؟ فایده ای دارد!؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. بله حکم به پرداخت دیه می گردد.البته بایدخودتان بررسی کنیدکه آیاشکایت کنیدبه صلاح است یاخیر.وآیااثری ازضرب وجرح مانده که پزشکی قانونی تاییدکند؟وآیااگرمحکوم به پرداخت دیه شوند حاضریدازایشان دیه بگیرید؟مجموعاًتوصیه می شودازطریق مشاوره تلفنی بایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنیدتابهترراهنمایی شوید.موفق باشید