تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام فردی به عنوان مشتری که شناس بود مغازه بنده چند عدد سکه بانکی فروخته و پول را دریافت نمود موقع تحویل سکه سکه عادی معمولی به اینجانب تحویل داده و حالا بعد از پیگیری تفاوت را پرداخت نمیکند ی اظهار نامه باعنوانی که میشود مثلا کلاه برداری مطالبه وجه و غشر در معامله میخاستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام امکان اقامه شکوایبه کیفری وجود خواهد داشت ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید