نحوه شکایت به جهت کلاهبرداری در فضای تلگرام

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام
یک کانال سود دهی سهام توی تلگرام صد میلیون ازم کلاهبرداری کرده وسود هم بهم پرداخت نکرده واصل پول هم پس نمی‌ده راهی وجود داره واسه وصول پول ام ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی به لحاظ قانونی ثبت شکایت صرفا از طریق دادسرا و دادگاه های کیفری است اما از طریق سامانه پلیس فتا می توان تخلفات و جرایم اینترنتی را به ثبت رسانید.پلیس فتا به دستور دادسرا تحقیقات لازم را انجام خواهند داد.