مجازات فحاشی ناموسی

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،مجازات فش ناموسی چیست ?
اختلالات روانی چه ثاثیری در مجازات دارد?
مجازات اسپری فلفل در دادگاه چیست?
من در یک دعوای از اسپری فلفل استفاده کردم و آن ها 3 نفر بودند که من را رباندند و یک زن هم همراه داشتند که مدام از من عکس و فیلم می‌گرفت و پدر و پسر عموی این سه نفر بعد از کلی کتکاری در محل به زور من را سوار ماشین کرده و من را سر جاده ای اصلی آوردند و سوار آمبولانس کرده و آن موقع هرچه گفتم بزارید پاسگاه سراغم بیایید اجازه ندادند و به زور من را سوار ماشین کرده و به سر جاده اصلی آوردند آیا این زن و آن دو نفر که من را با ماشین آوردند سر جاده مورد مجازات قرار میگرند و در محل ربوده شده من به شدت آسیب جسمی دیده ام و پدر و پسر عموی آن ها من را نزده فقط بعدا آمدند و من را با ماشین آوردند پایین آیا هر فردی که آنجا حضور داشته باشد و ما ازش شاکی باشیم مجازات می‌شود اگر در این مدت از کارهایم افتاده و نتوانستم کار کشت گندم و سایر کارهایم را انجام دهم میتوانم شکایت مطالبه خسارات بکنم من فقط از این سه نفر شکایت کرده ام و می‌توانم الان اون زن و پدر و پسر عمویشان بهش اضافه کنم این زن مجازات میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بسته به نوع فحاشی اگر توهین تلقی شود جزای نقدی از 6 تا 24 میلیون واگر قذف باشد شلاق حدی 80 ضربه .برای پاسخ دهی به سایر سوالات می توانید سوالات خود را جداگانه مطرح یا گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید .