پیگیری کلاهبرداری اینترنتی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
از دیواریک آگهی پیداکردم. قرار شد از تلگرام فیلم تست رو بفرسته. کارت گرافیک را به همراه پول یک سی پی یو دیگر قرار شد بخرم. کل کارت گرافیک شد 6,300,000 بیعانه 7,500,000 تومان دادم 3,900,000 تومان دیگر هم در ابتدای ماه بدم.
با گرفتن اسکن کارت ملی شناشنامه و گواهینامه و شماره دو تا از نزدیکان اطمینان سازی کرد بعد دو روز است نه به نزدیکان زنگ زده نه ارسال کرده دلیل رو هم استعلام کد ملی از سامانه آیس گفته. میگه هنوز سامانه جواب استعلام رو نداده. این درحالیه که سامانه در لحظه جواب میده. چون شک کرده بودم به چند تا از دوستام گفتم پیام بدید ببینید بازم داره میفروشه. گفتن بله داره هنوز میفروشه. (گفتم شاید چند تا کارت گرافیک هست) از طرف در خواست پرداخت امن کرد دوستم گفت نه و بهانه آورددر نهایت آدرس خواستم تا لوکیشن بفرسته ولی لوکیشنی که فرستاده وجود نداره. هر مدرکی خواستین ارایه میدم. من صابر معزی قراملکی هستم. اسم کارتی که پول ریختم مهدی تدین هست. مدارکم سو استفاده نشه؟ چطور جلوشو بگیرم تا از دیگران کلاه برداری نکنه؟ خودم بعدا شکایت می کنم ازش.فقط می خوام جلوش گرفته بشه دیگران متضرر نشن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح نمایید حساب اش مسدود می گردد.