چگونگی اجرای حکم جلب

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حکم جلب یک نفر رو به جرم خیانت در امانت گرفتم (از سمت بازپرس)و آدرس مطبش رو دادم و تو حکم نوشته شده که اجازه ورود به منزل نداریم آیا مطب که محل کارش هم هست جزو منزل حساب میشه؟
و اینکه حتما باید پاش رو از مطب بزاره بیرون تا دستگیر شه؟یا بیاد جلوی در ولی پاش هنوز تو باشه هم میشه دستگیرش کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اجازه ورودبه منزل دریک سری از جرایم مشهود وبه دستور بازپرس امکان پذیر است.