ربا نبودن مبلغ وجه التزام

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من 200 میلیون تومان بابت استرداد ودیعه باید به مستاجر پرداخت می کردم و چون این پول رو نداشتم مستاجر به داوری شکایت کرد .داور گزارش اصلاحی داوری نوشت و قرار شد تا 16 خرداد 200 میلیون تومان به مستاجر پرداخت کنم وگرنه الی زمان تادیه کامل روزانه 600 هزار تومان وجه التزام پرداخت کنم در خرداد 153 میلیون پرداخت کردم و 47 میلیون را با تاخیر 2 ماهه در مرداد پرداخت کردم مستاجر به دادگاه مراجعه و به خاطر وجه التزام اجراییه گرفت من اعسار دادم اعسارم قبول شد و در تجدید نظر اعسارم تایید و مبلغ اقساط چه التزام کمتر شد حالا فهمیدم که چون من 153 میلیون خرداد پرداخت کرده بودم اما جریمه از 17 خرداد تا 30 مرداد برای کل 200 میلیون محاسبه شده و مستاجر علاوه بر 153 میلیون که در موعد مقرر گرفته جریمه ی اضافی هم گرفته بخاطر شرط الی زمان تادیه کامل در گزارش اصلاحی داوری .آیا این ربا محسوب میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که مبلغ وجه التزام قید شده باشد در قرارداد و یا گزارش اصلاحی و امضا کرده باشید خیر ربا محسوب نمیگردد .