استرداد وجه و رسید پرداخت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام شب بخیر من یه خانوم هستم با یه آقایی دوست بودم 15 ساله ومن ازش یه سه تومن پول گرفتم و بعد فتوکپی کارت ملی مو دادم بهش ورویه همون فتوکپی نوشتم ک از این اقاپول گرفتم یه چندین بار تهدیدم کرده منم از عابروم میترسم نمیدونستم چیکار کنم ازش یه رسید گرفتم و اثر انگشت و امضا وحتی برگشته گفته من رویه همونم میتونم شکایت کنم هرکاری میخوام بکنم فتوکپی و ازش بگیرم نمیتونم واقعیتش از عابروم میترسم و نمیدونم چیکار کنم میشه یه راهنمایی بکنین بنظر شما میتونم ببرمش پیش یه وکیل اونجا یه نوشته ازش بگیرم میشه راهنمایی کنین ندارم ک پولشو پس بدم حتی برگشته گفته هرچی پول برات زدمم به کارتت ازت میگیرم نمیدونم چیکارکنم هنوز شکایت نکرده ولی میخوام از زندگیم بره اما میترسم از عابروم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صورت اثبات عقد غرض با توجه به رسیدی که شما داده‌اید و متعهد به بازپرداخت وجه شده‌اید می‌بایست آن را مسترد نمایید مگر اینکه رضایت ایشان را اخذ نمایید اگر هم میخواهید دست نوشته از ایشان بگیرید باید تایید نمایند که مبلغ را نقدا پس گرفته تند