کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بابت ملکی که بدون اطلاعم باقلنامه جعلی فروختن شکایت کردم متهم جلب دادرسی صادرشده براش ودرهیچکدام ازبازپرسیهاحاضرنشده اول منع تعقیب خوردوبااراعه مدارک جدیدتوانستیم کلاهبرداری طرف روتودادسرا ثابت کنیم به نظرشمادرجلسه اول دادگاه ممکنه رای به نفع بنده صادربشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله مستندات پرونده اگر به نفع شما باشه رای برای شما صادر خواهد شد