کلاهبرداری از طریق سایت دیوار

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من دیروز بنا به درخواست فروشنده یک خودرو که در دیوار آگهی شده بود، مبلغ 10 میلیون تومن بیعانه دادم(که البته نباید میکردم). قرار بود برای بازدید خودرو و قولنامه امروز صبح هماهنگ کنیم ولی ایشان گوشی خود را خاموش کرده و از صبح تا شب پاسخگو نیست. البته شماره حساب ایشان و نام و نشان ایشان را دارم. همچنین عکس کارت ملی و کارت خودرو ایشان را هم دارم که روی همه آنها مشخصات هماهنگی میکند. با اسم صاحب حسابی که واریز کردم برابری می‌کند. آیا با این شرایط قابل پیگیری هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از آگهی دیوار و گفتگوی انجام شده اسکرین شات تهیه کنید و میتوان با ارسال اظهار نامهدرخواست استرداد مبلغ واریزی ویا شکوائیه کلاهبرداری مطرح نمایید و نسبت به مبلغ فوق الذکر اقدامات قانونی را انجام دهید.