برای اعسار از پرداخت محکوم به چه کنم؟

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بدهی 800 میلیونی دارم که چک دادم بطرف برگشت زده و شکایت کرده و چک هایی به مجموع مبلغ 700 میلیون بابت خرید بار دادم که باری تحویل نداده و بابت اون ها هم شکایت کرده .
الان هم پول بابت شکایت و وکیل هزینه دادرسی ندارم . با قرض میتونم هزینه وکیل رو بدم الان چیکار کنم که اعسار بتونم بزنم رو هزینه وکیل و هزینه دادرسی و مبلغ بدهی . چجوری باید جلو برم . شاهد هم برای اعسار دارم چون مادرم مریض هست سرطان داره نمیتونم چیزی پرداخت کنم . البته به کسای دیگ هم بدهکار بودم که پرداخت کردم فقط این آقا مونده که اذیت میکنه ولی دیگ پولی نمونده واسم .

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ اگر منظورتان این هست که در قبال محکوم به یعنی بدهی مرتبط و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل به چه صورت میبایست اعسار بزنید بطور کلی بعد از قطعیت حکم صادره و ابلاغ اجراییه ظرف 30 روز امکان دادخواست اعسار به شعبه رسیدگی کننده را خواهید داشت و دوشاهد میبایست معرفی نمایید و با پذیرش،شهادت انها و استعلام دادگاه اصولا اعسار مورد پذیرش واقع شده و دین یا بدهی شما بهمراه دیگر موارد تقسیط خواهد شد.اگر هم منظور این هست که خود دعوا مطرح کرده و اعسار دهید میتوانید ضمن دادخواست برای هزینه دادرسی نیز اعسار بزنید موید باشید