خیار غین و فسخ معامله

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگر در معامله ملک را گران خریده باشم،باتوجه به اسقاط خیار غبن،می توانم تقاضای در خواست ما به التفاوت مبلغ را کنم که مقدار قابل توجهی است بکنم؟چون در جایی شنیدم تقاضای ما به التفاوت جدا از کافه خیارات است و بر بقای معامله تاکید دارد، حتی دیوان عالی هم در مواردی به این موضوع حکم کرده است،لطفا اگر بندی یا تبصره ای هم در قانون درین مورد هست بفرمایید.با سپای

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌و‌احترام مابه التفاوت مختص خیار عیب بوده و‌ در صورت غبن یا تدلیس صرفا حق فسخ به وجود می آید که در صوزت تدلیس می توانید معامله را فسخ کنید