راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت وکلای محترم من از طریق آره کار شکایت کردم از کارفرما طی سه نوبت برسی و رای دیوان توانستم کارفرما رو به مبلغی محکوم کنم و پولم رو مطالبه کردم بعدیک سال اومده از طریق دادگستری طبق ماده 1301شکایت کرده درصورتی که دیوان این رسید ها رو رد کرده دادگاه بازم پرونده رو به جریان انداخته و کارفرما درخواست کارشناس برای بررسی محاسبه از طرق حقوقی کرده و قاضی هم ازش قبول کرده حالا کارشناس هم با کارفرما ست میگه این رسید ها قابل استناد از طریق حقوقی میباشد پس رای دیوان وحدت رویه 17,20چی میشه یعنی من کارگر هیچ راهی برای رهایی از ظلم کارفرما برام باقی نمونده به کجا پناه ببرم .لطفا کمکم کنید راهنمایی دقیق بفرمایید باتشکر فراوان ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که به نظر کارشناس یک نفره اعتراض دارید ودرخواست کارشناسی 3 نفره بدهید تا کارشناسان این موضوع را با دقت بررسی می کنند.