اجرای احکام کیفری و رد مال

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام واحترام
نزدیک یک ساله که اینترنتی 78میلیون تومان ازمن سرقت شدبعدازگذشت این همه مدت دوندگی پلیس فتا تازه فقط حدود6میلیون به من برگرداندندوگفتن حسابش موجودی ندارن آیامی تونم تقاضای انسدادکدملی سارق روتاپرداخت پولم بدم
خطاب به چه کسی باید درخواست انسدادبدم دادستان یاقاضی یا...لطفاراهنمایی بفرمایید..باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام درخواست خ‌د را می بایست به قاضی اجرای احکام کیفری ارائه نمایید