رد مال در جرم کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه برنامه نویسیم به تازگی با فردی هم کار شدم که به بنده پروژه برای انجام می دهد و هر دفعه از یک شماره کارت متفاوت مبلغ پروژه رو برای بنده کارت به کارت می کنه منم شک کردم که شاید از دیگران کلاه برداری و مستقیما به حساب بنده واریز می کنه هنوز مطمعن نیستم و فقط در حد حدسه و گمانه ولی می خواستم بدونم اگر یکی از این افراد که به حساب بنده پول واریز کرده شکایتی انجام بده و بنده به صورت کامل در مراجع قضایی با مدارک اثبات کنم که اون شخص به بنده پروژه می داده و پول رو از یکی دیگر کلاه برداری می کرده بنده مجرم شناخته میشم؟ و موضف به بازگشت وجه به افراد شاکی هستم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر خود فرد کلاهبردار به رد مال محکوم خواهد شد نه شما.