مسدودی حساب به علت شرکت در سایت قماربازی

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
دوتا از کارتهای بانکی من دست یکی از اشناها بود که گویا تو سایت شرط بندی رفته و 27اسفند برای من مسیج مسدودی حسابام اومد و به مدت 6ماه نوشته بودن بخاطر فعالیت های قمارخانه ای حساب جدید نمیتونم باز کنم
ازبانک پیگیری کردم و گفتن باید به شعبه 6 اهواز مراجعه کنم بازپرس صفری
میخاستم بدونم اگه مراجعه نکنم بعد از 6 ماه رفع مسدودی میشه حساب؟
یا اینکه اگه مراجعه کنم امکان بازداشت و گذاشتن وثیقه هست؟
و اینکه حقوق من واریز میشه به همون کارت
ممکنه بعد از رفع مسدودی پول توسط دولت برداشته بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتر است برای رفع انسداد به شعبه بازپرسی مراجعه کنید و ضامن نیز همراه داشته باشید یا اگر مسیر دور است یک وکیل دادگستری جهت پیگیری امور به شعبه معرفی نمائید .