ضرب و جرح و توهین متقابل با شخص دیگر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
امروز سرپل مغازه ام ماشین پارک بود اعتراض کردم فحش داد وارد مغازه ام شد وشروع به درگیری کرد منهم ناچارا درگیر شدم وچند ضربه به وی برچسب زدم که احتمالا بینی اش شکسته واین اتفاق کامل در داخل مغازه افتاده وفیلم از لحظه ورود تا پایان در گیری موجود است به110 زنگ زدم صورت جلسه کردم خواستم نظر شما را بدانم در ضمن او هم صورت جلسه کرده سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ بهتر است سوال خود را جهت پاسخ دقیق مطرح نمایید. بطور کلی با توجه ب صورتجلسه توسط پلیس و فیلم و مستندات و ضرب و جرح طرف مقابل بهتر است فعلا شکایتی نکنید اگر ایشان شکایت کیفری مطرح نمود شما نیز ب اتهام توهین میتوانید از،ایشان شکایت متقابل نمایید و از این طریق موضوع را جهت مصالحه پیگیری کنید.مجازات ضرب و جرح در صورت احراز دیه و جزای نقدی و حبس خواهد بود لیکن مجازات توهین بسته ب لفظ ب کار رفته متفاوت است موید باشید