گرفتن مال از دیگری با مانور متقلبانه

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، یک آقای افغان به بنده گفتن که یکی از آشناهای ما دوستی داره که تو بانک ملت کار میکنن و یک وام 380تومنی دارن که به مبلغ 30تومن میفروشن، از اونجایی که خیلی پول لازمم احساسی عمل کرم وبهش گفتم که من این وامو میخوام، گفت باید 30تومن بریزی به حساب من که بدم به آشنامون که حسابش کار کنه بتونی وامو برداری، حالا از یکنفر شنیدم طرف کلاهبرداره و کارش اینه چند نفرو همینطوری گول زده، هیچ مدرکی جز اسکرین شات های واریزی ندارم که براش پول ریختم، حتی کارت عابر بانکم برای خودش نیست، چطور میتونم ثابت کنم و پول رو پس بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام شما علیه شخصی که وجه را به حساب او واریز کردی و شخص تبعه افغان دعوی مطالبه وجه یا کلاهبرداری مطرح نمایید . موفق باشید