ابطال مزاید بعلت توقیف اولیه ملک

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانه از طریق مزایده فروش رفته و شخصی برنده شده آیا دوباره به مزایده میره یا اداره ای که بازداشت کرده خودش میتواند مزایده برگزار کنه قبلا بدلیل دعوای ورثه مزایده گذاشته شده و دادگاه هم اون زمان بازداشتی سند رو نگفته بود و برنده کل استعلامها رو گرفته اعم از شهرداری و مالیات

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر قبل از مزایده جهت دینی توقیف بوده و به مزایده رفته و قصور برگزارکننده بوده بله ابطال انجام خواهد شد و مزایده جهت دین اول برگزار میگردد