آیا برای اعسار سند لازم است؟

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسرم بابت اینکه ابلاغیهاش رو نتو نست بره محکوم شد شامی هیچ اسنادی هم نداشت.. بابت 167 تومن الان 45 روزه زندان هست و بیست و نهم دادگاهی برای اعسار داره... میخام بدونم من که پولی نداشتم پرداخت کنم و سندی هم نداشتم.. الان اقساط بزنه باز سند برای ضمانت میخان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه ،درخواست اعسار کرده خیر سند نیاز نیست.