تخلیه عین مستاجره بعد از اتمام قرارداد

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک خونه دارم و مدت قراداد مستاجر یک ماه دیگس ایشون قرار بود متاهل باشه که ما اخیرا متوجه شدیم اینجا مجردی میشه و اینا و حالا حقیقتا خودم بعد از چند سال عقد دارم میرم بشینم که برم سر خونه زندگیم با ایشون هماهنگ کردم یک ماه جلوتر اگه میخواد و می‌تونه بره . ایشونم موافقت کردن الان متاسفانه بعداز یه هفته تماس و پیام و اینا جواب نمیده میخواستم ببینم اگه من الان شکایت کنم که سر تاریخ خودش ایشون بلند کنم از خونم میشه چون واقعا من میترسم مراسم رزرو کردم این بنده خدا سر تاریخ موعدش هم بلند نشه و کلا هم آبرومون بره و هم هزینه کنسلی باید بدم . ضمن اینکه بسیار پسر پررو و جسور و بی ادبی هم هستن تا جاییکه هم بشه می‌خوام از دعوا و مجادله خودداری کنم. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما یک اظهارنامه تخلیه در زمان اتمام قرارداد براشون بفرستید و بعد از اتمام قرارداد دادخواست تخلیه ثبت کنید و از شورای حل اختلاف محل اجرا کنید. موفق باشید اگر متوجه نشدید میتونید تماس بگیرید