تخلیه ملک تجاری

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر، من مستاجر یک ملک تجاری هستم که قراردادم در اسفندماه پایان یافته و به رسم هر سال، قبل از اتمام قرارداد با شرایط جدید مورد اجاره را تمدید نموده ام، سال قبل نیز با شرایط جدید با موجر به توافق رسیدیم و قرار شد بعد از سال قرارداد را بنویسیم، حال موجر قرارداد را تمدید نمی کند و به این بهانه که خود قصد دارد در آنجا مستقر شود مرا تحت فشار قرار داده که تخلیه کنم، حال چه باید کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که قرارداد تمدید نشود می بایست ماک تخلیه گردد مگر این که اجاره جدید را پرداخت نموده و اگر مالک مخالفتی نکند ضمنا تمدید می شود