شکایت خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برداشت مخفیانه پول از شرکت توسط حسابدار شرکت انجام گرفته ،سفته سفید هم قبلا از ایشان با امضا و اثر انگشت خودشان دریافت گردیده در این رابطه چگونه برخورد شود مبلغ برداشت در قبال چک برگشتی حدود 100میلیون تومان توسط خود حسابدار هماهنگ و به حساب خودش در مهر ماه 1402 واریز کرده
چگونه عمل کنیم؟
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام تحت عنوان خیانت در امانت می توان شکایت کیفری نمود یا سفته های تضمین را مطالبه نمود