اعسارازپرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،،فردا دادگاه اعسار از پرداخت مهریه دارم،،چه نکاتی رو به قاضی بگم که این پرونده رو برنده بشم،،،،یک خونه مستثنیات دین دارم و یک ماشین مدل 81،،،،و توان پرداخت یکجای 214سکه ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.به طورکلی بایدوضعیت مالی خودتان راشرح بدهیدواینکه به سختی امرارمعاش می کنید.آنچه مهم تراست صحبت های شهوداست که بایدبدانندمبلغ مهریه ومحکوم به چقدراست وشغل شماچیست ومحل زندگی شماکجاست ودرامدشماچقدراست وآیامال یاملک یاخودرو بنام شماهست یاخیر.موفق باشید