مستحق للغیر بودن مسکن

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خونه پیش فروش کردم طرف فرار کرد، پدرش با برادرش خونه ها را ساختن،به خاطر 20متر اظافه شده خونه به ما تحویل ندادند قیمت به روز میخوان،ولی در قرار داد نوشته شده در هر صورت کم یا زیاد با قیمتی که نوشته شده باید تحویل بدن،ماشکایت کردیم هیچ کدوم از دادگاهها شرکت نکردن دادگاه بهشون اطلاع داد خونه تحویل میدن ولی مراجعه نکردن دادستان با مجوز دادگاه تحویل دادن،حالا که به سند رسیده برادر ایشون که وکالت از طرف داشتن خونه به نامشون کردند،اومدن دادگاه خونه به نام من چه جوری خونه تحویل دادند،میخواستم بدونم باید چکارکنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، مدارکتون باید بررسی بشه تا راهکار مناسب و صحیح خدمتتون ارایه بشه