دعوی ضرب و جرح عمدی و تخریب عمدی اموال

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

21:18

TR

فلا تتبعوا الهوي أن تَعْدِلُوا »

A4

شعبه 10 دادگاه تجدید نظر دادگستری استان زنجان دادنامه

0201242

دادگستری کل استان زنجان در خصوص تجدید نظر خواهی آقایان و هر دو مرادی در ادای فرزندان دوستعلی و بهمن جلیلی

فرزند محمد همگی با وکالت علی داوودی و یکی به طرفیت آقایان بهروز نوروزی فرزند رمضان و میثم نوروزي فرزند مقصود نسبت بخشی از دادنامه شماره 7539-1402 مورخه 1402/10/24 صادره از شعبه 101 دادگاه کیفری دو ابهر که به موجب آن تجدید نظر خواهان حسب شکایت تجدید نظر خواندگان به اتهام مشارکت و مباشرت در ایراد ضرب و جرح عمدی ، مشارکت در تخریب اموال مغازه و خودرو پراید، اخلال در نظم عمومی و بعلاوه اتهام آقای بهنام مرادی دایر بر جرح عمدی با چاقو، با توجه به شکایت شکات گواهی های پزشکی قانونی ، تصاویر ضبط شده، گواهی گواه، اقرار متهمین به اصل درگیری هر کدام از تجدید نظر خواهانها به پرداخت مقادیری دیه در حق تجدید نظر خواندگان به شرح مندرج در دادنامه محکوم گردیده اند. به

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به ارسال بخشی از دادنامه سوال مورد نظر شما چه می باشد؟