درگیری و ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوال دارم جز حقیقت چیزی دروغ نگم من بسرم رای باز زندان این بتید تا زندانی لیذون بزای زندان کار کن گفت مادر برم حداقل شبم نگهبانی که خرج شما بدم که خوشبختانه کار نگهبانی گرفتشب نگهبانی میده خلاصه چن شب بیش وفتی با موتور چراع قوه داذه میرهمیبین رفیقش میگه کجا میگه نگهبانی میدم با بسرم میره دو نغر بودن وقتی میخوان بیان با چاقو از بشت به بسره من حمله میکنه بسر عموی بسرم میگه داشت رگ داداش میزد منم شیشه افتاده بود زمین برکیداره بزن چاقو بنداز میزنه فرار میکنه بسرم که چاقو خورده میگفت الان همدیگر میکشن با چوب رفیقم زدم که دیگه کار از این بدتر نکن شاهد که انجا بوده انکار کرده من خونه بودم دروغم از اولش انجا بوده حالت من چکار کنم اما من جز حقیقت چیزی نمیگم اول ان خودش مقصر بوده بسرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر شما متاسفانه یک واقعه مجرمانه رو صرفا روایت کردید و خیلی مفهوم نیست خواسته شما که اگر سوالتون اینه چکار کنید میتونید شکایت کنید و مدارک ارائه کنید. اگر جزییات درست منتقل نشده یا خواسته بیشتر دارید توصیه میکنم تماس بگیرید که متضرر نشید