معامله معارض ملک و ادعای مالکیت

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک قطعه زمین به شماره 74 درسال 95خریداری نموده ام و صاحب ملک در تاریخ مهر 99قطعه زمین را برای من به قطعه 68 تعویض نموده حال مشخص شده است که چند ماه قبل از من زمین مذکور به فرد دیگری فروخته شده حال زمین طبق قانون متعلق به چکسی است و باید چگونه شکایت کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بنظر اگر تعویض زمین مکتوب نشده شماهمان زمین خریداری شده اولیه را تصرف نمایید چون اگر زمین تعویض شده را شخص دیگری بحز شما مدارک خریداری به قبل شما داشته باشد مبایعه نامه شخص قبل شما مرجح بر مبایعه نامه شما خواهد بود و باید روند طولانی دادگاه را برای احقاق حق طی نمایید