شکایت فروش مال غیر وکلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من قطعه زمینی را به شماره 74در سال 95خریداری نموده ام ولی صاحب ملک در سال 99آذر ماه قطعه 74را به 69به بهانه نزدیک بودن تغییر داد حال مشخص شده قطعه 69تیر ماه 99به فرد دیگری نیز فروخته شده است حال طبق قانون زمین مذکور متعلق به چه کسی است و برای شکایت از صاحب ملک و بنگاهی که معاملات را انجام داده باید چکار کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی دایر بر فروش مال غیر علیه فروشنده ونیز معاونت در آن علیه املاک مذکور مطرح ونیز دادخواستی دایر بر مطالبه ابطال قرارداد ومطالبه کلیه خسارات قانونی علیه ایشان مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم