نحوه دفاع در دعوای حقوقی با توجه به رای کیفری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده دچارحادثه کاری شدم بعداز رای قطعی دادگاه کیفری هنگامی که آقای اژه ای به تبریز آمدند بنده نامه ای بردم وگفتم که پرونده عمل بنده روپزشکی قانونی نمیگیرهوبعداون نامه برای پزشک قانونی هفت نفره دادند بعدرفتم کمیسیون آنها برایم دیه صادر کردند بعد اعاده دادرسی دادم رد شد الان که حقوقی شکایت کردم اونارددیوان رو آوردن گذاشتن پرونده منم می خوام بدونم چه طورلایحه ای بزارم که آخه اعاده دادرسی پرونده کیفری چه ربطی به پرونده حقوقی بنده داره واینم بگم که هنوزرای صادرنشده چی کاربایدبکنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به نوع دعوی و رای صادره پرونده های حقوقی و کیفری بر روی هم اثر دارند با توجه به عدم ارایه رای ها و مبهم بودن موضوع امکان راهنمایی شما وجود نداره