در صورت فسخ از طرف یکی از طرفین قرارداد آیا خسارت باید پرداخت کند

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه قطع زمین مامله شده یک روزه خریدار می‌خواهد فسخ کند آیا ضرر ثمن‌ مامعله به فروشنده میرسد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، خسارت فسخ قرارداد معمولا در قرارداد پیش بینی میشود ولی خسارت ثمن برای یک روز عرفا و قانونا مورد پذیرش نیست مگر اینکه در قرارداد قید شده باشد.