سلام برادر بنده سال 1401 تصادف کرده فوت کرده تا الان کار دادگاه طول کشیده شب عید پیامک اومد که بیایید بیمه دنبال تشکیل پرونده

دسته بندی : کیفری | دیه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برادر بنده سال 1401 تصادف کرده فوت کرده تا الان کار دادگاه طول کشیده شب عید پیامک اومد که بیایید بیمه دنبال تشکیل پرونده ما بعداز تعطیلی عید رفتیم تشکیل پرونده دادیم. الان واریز کردن ولی به نرخ سال گذشته واریز کردن .میشه بابت ما بولتفاوت اعتراض بزنیم. البته بیمه میگه 23 اسفند ما واریزش کردیم حساب صندق .صندوق برای شما واریزش نکرده. آیا میشه اعتراض کرد .کار به جایی میرسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نرخ دیه به زمان پرداخت است و اگر بیمه در سال گذشته پرداخت نموده باشد به میزان دیه 1402 است ولی اگر تاریخ پرداخت سال جاری باشد به نرخ امسال است این موضوع را پیگیری و از واحد اجرا پیگیری نمایید