اثبات مالکیت و تعیین حریم راه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود ، بنده سال 1398 یکباب مغازه از فردی خریدم و سند زدم. بعد در سال 1400 مغازه مجاور آن را خریدم در زمان خرید مغازه ها تا هم اکنون بر اصلی است . مغازه دوم را از مالک اصلی خرید کردم.با استعلام شهرداری روبرو حریم 66 متری و جاده اصلی تایید گرفتم و سند زدم .
الان شهرداری آن شهر طرح جدید کاهش حریم آورده و در سال 1403 حریم جاده 22 دو متر شده و حریم بیش از ده سال است که از دست مالک اصلی خارج و جز راه اصلی است . حال میتواند این باقیمانده را از جلوی مغازه ما از تصرف شهرداری خارج نمایید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله ممکن است باید موقعیت مکانی زمین بررسی گردد