انتقال حق سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما چند سال قبل سرقفلی مغازه ای رو خریداری کردیم به شرط لوازم خانگی ،از اون زمان به بعد اجاره سالیانه سرقفلی داده نشده و تغییر شغل دادیم ،امسال میخوایم به کس دیگه اجاره بدیم صاحب ملک برا رضایت 100 میلیون میخوان ایا قانونیه؟؟در سند ذکر شده که شغل فقط لوازم خانگی اما مبلغ سرقفلی ذکر نشده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قرارداد اجاره شما مشمول قانون موجر و مستاجر 76 می باشد اگر در قرارداد اجاره سرقفلی ، شما اجازه حق انتقال به شخص ثالث را نداشته باشد برای انتقال سرقفلی ، باید مالک موافقت نماید و