مجازی رابطه عاشقانه جرمه؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با دختری که ساکن مشهد و اهل پاکستان مجازی آشنا شدیم و بعد فقط مجازی ارتباط داشتیم و فقط چت میکردیم و حدود یک و نیم سال هست با هم هستیم کل محتوای پیام عاشقانه بوده و عکس های دختر و میتوان گفت از بین 10هزار تا عکس نهایتش 50 تا عکس باشه که از نظر قانونی مشکل ساز باشه و مادر دختر میگه تو دختر منو شست و شوی مغزی کردی و من گفتم جدی هستم و هر جور بگن حاضرم برم واسه خواستگاری و کل محتوای پیام عاشقانه بوده چیزایی که بد نبودن چیزایی مثل عشقم ،قربونت بشم
و میگن شکایت کردن بخاطر اغوا کردن و مجازی آشنا شدن
و پشت تلفن مادرشون حرفایی مثل خجالت نمیکشی و مگه خواهر و مادر نداری که یه جور حرف توهین آمیزی هست رو گفت
و نمیدونم هیچ اشتباهی نکردم
چطوری میشه؟
اگه شکایت کنن قانون چی میگه؟
اصلن مجازی رابطه عاشقانه جرمه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود بستگی به پیامک ها ورابطه ها دارد ورابطه نامشروع محسوب وهردو مجازات میشوید