از روی عکس خیانت یا رابطه نامشروع اثبات میشود

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دیروز پیام دادم بابت خانومی که نامزد داره و میخواد جدا بشه و با یه نفر دیگه هم دوست بوده و گفتم دوستان این خانوم ازش با اون پسر عکس دارن و تهدیدش میکنن عکس تو ماشین بوده حالا این عکس در چه صورتی تو دادگاه دارای اعتبار هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، عکس به تنهایی در فضای عمومی اثبات کننده رابطه نامشروع نیست، و دوستان هم نمیتوانند شکایت کنند، شاکی باید همسر خانم باشد، اگر همسر وی علاوه بر عکس مدارک دیگه ای داشته باشد میتواند شکایت کند، برای راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید.