استرداد ودیعه ملک اجاره ای

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب شما بخیر اینجانب مستجر یه ملک در مازندران هستم صاحب خانه منزل و فروخته به یه نفر دیگه الان بنده میخام از اینجا بلند بشم صاحب خانه جدید میگه من اصلا شما رو نمی‌شناسم خونه رو تخلیه کن بنده هم بهشون گفتم پول بدین که بلند بشم میگه به مالک قبلی زنگ بزن اون آقا هم جواب نمیده
ممنون میشم از شما که یه راه حل جلوی ما بزارید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ‌ و احترام بعد از انتقال ملک خریدار جدید تمامی تعهدات مالک قبلی را به عهده داشته و تا زمانی که مبلغ ودیعه را مسترد نکند امکان تخلیه نیست اظهارنامه رسمی ارسال نمایید