اعتراض به رای شورای حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در یک پرونده مطالبه وجه، قاضی شورای حل اختلاف رای رو به نفع من صادر کرد (30 بهمن 1402). خوانده در جلسه دادرسی حاضر نشد. در موعد قانونی هم اعتراض نکرد. میخواستم برم دفتر خدمات قضایی برای درخواست صدور اجراییه که امروز یعنی 30 فروردین 1403 پیامک ابلاغیه برام اومد. وارد سامانه ابلاغیه الکترونیکی شدم و دیدم که موضوع ابلاغیه، اخطار تبادل لوایح بود. بعدش رفتم قسمت سامانه اطلاع رسانی پرونده ها رو بررسی کردم و متوجه شدم پرونده مختومه شده!!
چند تا سوال برام پیش اومده: چرا پرونده مختومه شده ؟ اگه مختومه شده، پس خوانده چطور درخواست تجدیدنظر ثبت کرده؟ (18 فروردین ثبت شده، 29 فروردین ابلاغ شده)..... چرا با وجود سپری شدن مهلت قانونی اعتراض، تونسته اعتراض ثبت کنه؟
الان من باید چیکار کنم؟ برم دفتر الکترونیک قضایی و لایحه دفاعیه بدم؟

با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام از زمان ابلاغ رای ظرف 20 روز قابلیت تجدیدنظر وجود دارد و تاریخ دادهواست تجدیدنظر بررسی شود