سلام امروز برای من پیامک آمده که ممنوع الخروج کردن باید چکاری انجام بدم آیا میتونم در خصوص لغو ممنوع الخروجی اقدام کنم لطفاً منو راهنمایی بفرمایید

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام امروز برای من پیامک آمده که ممنوع الخروج کردن باید چکاری انجام بدم آیا میتونم در خصوص لغو ممنوع الخروجی اقدام کنم لطفاً منو راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام شما ابتدا باید مشخص نمایید به چه دلیل ممنوع الخروج شده اید .میتوانید از طریق سایت و با کد ملیتون استعلام بگیرید اعتبار ممنوعالخروحج بود 6ماه میباشد و در صورت صلاح دید قاضی ممکن است تمدید گردد جهت راهنمایی و توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید